Een olifant op een wolk: dat kan toch niet? Als het al mogelijk zou zijn om een olifant op een wolk te zetten dan zou dit dier er, door zijn gewicht, meteen doorheen vallen. Toch is niets minder waar! Een wolk is flink zwaarder dan een olifant en zou dit dier dus kunnen dragen. 

Ik gebruik deze afbeelding als metafoor door er een tekst aan toe te voegen
"Soms is meer mogelijk dan je denkt.....blijf ontwikkelen!"

En dat is wat mij typeert.  Ik ben tijdens mijn gehele loopbaan bezig geweest met mijn ontwikkeling door opleiding, door het wisselen van functies en door het nieuwgierig  zijn naar veranderingen en te onderzoeken naar wat deze veranderingen voor mij kunnen betekenen. Zo heb ik in 2021 de overstap gemaakt van loondienst naar ondernemerschap, van bancaire sector naar loopbaanprofessie.

Ik ben een loopbaanprofessional en bijna afgestudeerd bij een NOLOC-geaccrediteerd opleidingsinstituut voor loopbaancoaching. Daarnaast heb ik een master Management & Organization afgerond aan de TIAS.  Ik heb vele jaren ervaring als leidinggevende en in die hoedanigheid veel mensen begeleid op hun loopbaanpad en in outplacementtrajecten. Daarnaast heb ik vele talenten binnen diverse sectoren mogen begeleiden als mentor en coach. Mijn expertise in organisatie-, leiderschap en loopbaanvraagstukken maakt dat ik mensen professioneel, deskundig en kwalitatief kan begeleiden.  Daarbij staat voor mij de mens telkens centraal. 

Mij geeft het veel voldoening en energie als ik mensen kan begeleiden op hun loopbaanpad.  Ik werk op basis van gevalideerde theorieën en instrumenten aangevuld met creatieve werkvormen. Geen enkel mens is hetzelfde dus voor mij is loopbaanbegeleiding altijd maatwerk. Ik vind het belangrijk dat wij samen de focus leggen op het ontwikkelen van je talenten; wat waar je goed in bent zal je in uitblinken!
Ik ben een coach die resultaatgericht is en de tijd neemt om samen met jou dat resultaat te bereiken.